Nikon coolpix S33 Yellow - Αδιάβροχη

PDFΕκτύπωσηEmail
Εγγυησεις αντιπροσωπειας - Εάν σας αρέσει να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες του μεγαλείου της φύσης, η COOLPIX S33 θα σας ακολουθήσει παντού, αφού είναι ανθεκτική σε βάθος 10 μέτρων κάτω από το νερό, σε πτώσεις από ύψος έως 1,5 μέτρα και σε ψύχος έως -10

Τιμή πώλησης: 98,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
nikon-coolpix-s33-yellow-stavrinakis-aa-digitalphoto-64
nikon-coolpix-s33-yellow-stavrinakis-aa-digitalphoto-7
nikon-coolpix-s33-yellow-stavrinakis-aa-digitalphoto-8
Περιγραφή

Εάν σας αρέσει να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες του μεγαλείου της φύσης, η COOLPIX S33 θα σας ακολουθήσει παντού, αφού είναι ανθεκτική σε βάθος 10 μέτρων κάτω από το νερό, σε πτώσεις από ύψος έως 1,5 μέτρα και σε ψύχος έως -10°C. Όποια περιπέτεια και αν επιλέξετε, θα καλύψει τις απαιτήσεις σας!

Γενικά

Θέλετε μια φωτογραφική μηχανή που να σας ακολουθεί στα ταξίδια σας, ακόμα και στις υποβρύχιες εξερευνήσεις σας; Η εξαιρετικά στιβαρή και εύχρηστη COOLPIX S33 με 13 megapixel μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση καθώς είναι ανθεκτική στη σκόνη και σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -10°C, αλλά και χάρη στην αντικραδασμική κατασκευή της για πτώσεις από ύψους έως 1,5 m.

Πάρτε την μαζί σας ενώ κολυμπάτε και καταδυθείτε σε βάθος έως και 10 m ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία υποβρύχιας λήψης προσώπου για να ανιχνεύσετε πρόσωπα μέσα στο νερό ενώ εσείς είστε έξω από αυτό! Τραβήξτε οικογενειακά video Full HD (1080p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού και κάντε μεγέθυνση στη δράση με φακό με οπτικό zoom 3x και δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 6x¹. Τα μενού για ενήλικες και παιδιά διευκολύνουν τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής από όλους, ενώ οι λειτουργίες σκηνών και η ποικιλία χρωμάτων στα οποία διατίθεται μετατρέπουν τη φωτογράφιση σε διασκέδαση.

Φωτίστε τη ζωή σας με την πάντα σε ετοιμότητα COOLPIX S33!

Ανθεκτική και αξιόπιστη

Πάρτε την μαζί σας παντού: είναι ανθεκτική στη σκόνη, αδιάβροχη σε έως 10 m, ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10°C και σε πτώσεις από έως 1,5 m. Αφεθείτε στην περιπέτεια, γιατί αυτή η φωτογραφική μηχανή αντέχει στα δύσκολα.

Αισθητήρας CMOS 13 MP

Ο αισθητήρας που αξιοποιεί στο έπακρο τα megapixel του σας εγγυάται καθαρές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες και είναι ιδανικός εάν θέλετε να μεγεθύνετε φωτογραφίες για κάδρα ή για να δημιουργήσετε αφίσες.

Μενού για ενήλικες και παιδιά

Το μενού ποικιλίας ορίζει ως προεπιλογή το εύκολο μενού για παιδιά, το οποίο μπορεί πολύ απλά να αλλάξει σε μενού για ενήλικες. Δεν χρειάζεται να έχετε μια φωτογραφική μηχανή ειδικά για τα παιδιά – αυτή προορίζεται για όλη την οικογένεια!

Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 3x

Πλησιάστε το θέμα σας και αποτυπώστε ένα χαμόγελο ή μια έκφραση του προσώπου του χάρη στον ευρυγώνιο φακό με οπτικό zoom 3x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 6x¹, ή αποτυπώστε τη δράση από απόσταση,

Video Full HD

Απαθανατίστε τις στιγμές διασκέδασης όπου κι αν βρίσκεστε, με την εγγραφή σταθερών video Full HD (1080/30p) και στερεοφωνικό ήχο. Ξεκινήστε τη βιντεοσκόπηση στη στιγμή με το ειδικό κουμπί εγγραφής video.

Υποβρύχια λήψη προσώπου

Τραβήξτε υποβρύχια πορτραίτα χωρίς να μπείτε στο νερό! Η τεχνολογία υποβρύχιας λήψης προσώπου εντοπίζει αυτόματα τα πρόσωπα και απελευθερώνει το κλείστρο, ώστε να φωτογραφίζετε πορτραίτα χωρίς να βρέχεστε.

Ενσωματωμένο AF εύρεσης στόχου: Κατά τη λήψη σε αυτόματη λειτουργία, η δυνατότητα AF εύρεσης στόχου ενεργοποιείται αυτόματα εστιάζοντας στο θέμα σας με ταχύτητα και ακρίβεια με αποτέλεσμα να σας χαρίζει καθαρές λήψεις κάθε φορά.

Οθόνη LCD 6,7 cm/2,7 in. 230k-dot:μπορείτε εύκολα να καδράρετε την ιδανική λήψη στη μεγάλη οθόνη LCD, καθώς και να διαβάσετε τα μενού ή να προβάλετε φωτογραφίες και video σε φίλους και συγγενείς.

Απόσβεση θαμπώματος κίνησης: οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντα καθαρές χάρη στη λειτουργία απόσβεσης θαμπώματος κίνησης που αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα του θέματος καθώς και από οποιαδήποτε κίνηση της φωτογραφικής μηχανής, προσφέροντάς σας την απαραίτητη σταθερότητα για υπέροχες λήψεις.

Ευκολία χειρισμού: ακόμα και οι νεότεροι ή λιγότερο έμπειροι φωτογράφοι μπορούν να επιτύχουν εκπληκτικά αποτελέσματα όταν οι καμπύλες της φωτογραφικής μηχανής είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται άνετα σε χέρια κάθε ηλικίας. Επίσης, με την ασφάλεια κατά της διαγραφής, είστε βέβαιοι ότι οι φωτογραφίες σας δεν θα διαγραφούν κατά λάθος.

Λήψη video μινιατούρας: διασκεδάστε κάνοντας σκηνές στο δρόμο ή σε διακοπές να μοιάζουν με παιχνίδια ή μοντέλα, καθώς η φωτογραφική μηχανή σας μπορεί να συνδυάσει αυτόματα έως 300 φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε χρονικά διαστήματα 2 δευτερολέπτων και να δημιουργήσει ένα video διάρκειας 10 δευτερολέπτων.

Φόρτιση με micro-USB: χάρη στην υψηλή ταχύτητα φόρτισης μέσω micro-USB, η φωτογραφική σας μηχανή θα είναι πάντα φορτισμένη και έτοιμη για δράση στη στιγμή. Μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιείτε αναπαραγωγή ή λήψη φωτογραφιών και video όσο ακόμη συνεχίζεται η φόρτισή της.

Λειτουργίες σκηνής: επιλέξτε μεταξύ 16 λειτουργιών σκηνής ανάλογα με τον τύπο της δράσης ή την τοποθεσία που φωτογραφίζετε και η φωτογραφική μηχανή θα σας προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Έτσι, αυτή αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι ενώ εσείς παίρνετε τα εύσημα για μια υπέροχη φωτογραφία.

NIKON IMAGE SPACE: ως χρήστης φωτογραφικής μηχανής Nikon μπορείτε να απολαύσετε 20 GB δωρεάν χώρο online αποθήκευσης στο cloud χάρη στην αποκλειστική τοποθεσία της Nikon για αποθήκευση και κοινή χρήση φωτογραφιών, το NIKON IMAGE SPACE. Μάθετε περισσότερα στο NIKON IMAGE SPACE.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact
Ωφέλιμα pixel 13,2 εκατομμύρια (η επεξεργασία εικόνας μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ωφέλιμων pixel)
Αισθητήρας εικόνας 1/3,1 in. τύπου CMOS, συνολικά pixel: περίπου 14,17 εκατομμύρια
Φακός Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 3x
Εστιακή απόσταση 4,1 - 12,3 mm (γωνία προβολής ισοδύναμη με αυτήν του φακού 30-90 mm σε φορμά 35 mm [135])
αριθμός f f/3,3 - 5,9
Κατασκευή φακού 6 στοιχεία σε 5 ομάδες
Μεγέθυνση Έως 4x (γωνία προβολής ισοδύναμη με αυτήν ενός φακού περίπου 360 mm σε φορμά 35 mm [135])
Απόσβεση Κραδασμών Ηλεκτρονικό VR (video)
Απόσβεση θαμπώματος κίνησης Ηλεκτρονικό VR (φωτογραφίες)
Αυτόματη εστίαση AF με ανίχνευση αντίθεσης
Εύρος εστίασης [W]: περίπου 5 cm (2 in.) έως το άπειρο, [Τ]: περίπου 50 cm (1 ft 8 in.) έως το άπειρο. Φωτογραφίστε από κοντά, Φωτογραφίστε τρόφιμα, Φωτογραφίστε στο νερό, Καθρέφτης, Προσθήκη εφέ φυσαλίδας, Προσθήκη εφέ νέον, Προσθήκη εφέ καρτούν, Βγάλτε απαλές φωτογραφίες, Για εφέ μινιατούρας, Λήψη video μινιατούρας, Τονίστε τα χρώματα: περίπου 5 cm (2 in.) (σε ευρυγώνια θέση) έως το άπειρο (όλες οι αποστάσεις έχουν υπολογιστεί από το κέντρο της πρόσοψης του προστατευτικού γυάλινου στοιχείου)
Λειτουργία επιλογής περιοχής AF Κέντρο, ανίχνευση προσώπου, AF εύρεσης στόχου
Οθόνη Οθόνη TFT LCD 6,7 cm (2,7 in.) διαγώνια, περίπου 230k-dot με μη ανακλαστική επίστρωση και προσαρμογή φωτεινότητας 5 επιπέδων
Κάλυψη κάδρου Περίπου 96% οριζόντια και κατακόρυφα (σε σύγκριση με την πραγματική εικόνα)
Κάλυψη κάδρου (λειτουργία αναπαραγωγής) Περίπου 100% οριζόντια και κατακόρυφα (σε σύγκριση με την πραγματική εικόνα)
Μέσα αποθήκευσης Κάρτα μνήμης SD, SDHC, SDXC, εσωτερική μνήμη (περίπου 25 MB)
Σύστημα αρχείων Συμβατότητα με DCF και Exif 2.3
Αποθήκευση - Μορφή αρχείων Φωτογραφίες: JPEG. Φωνητικά μηνύματα: WAV. Video: MOV (Video: H.264/MPEG-4 AVC. Ήχος: στερεοφωνικός PCM)
Μέγεθος εικόνας (pixel) 13 megapixel [4.160 x 3.120], 4 megapixel [2.272 x 1.704], 2 megapixel [1.600 x 1.200]
Ευαισθησία ISO ISO 125 - 1600
Μέτρηση έκθεσης Matrix, στο κέντρο (ψηφιακό zoom κάτω από 2x), σημειακή (ψηφιακό zoom 2x ή μεγαλύτερο)
Έλεγχος έκθεσης Αυτόματο πρόγραμμα έκθεσης και αντιστάθμιση έκθεσης (-2,0 έως +2,0 EV σε βήματα του 1 EV)
Τύπος κλείστρου Μηχανικό και ηλεκτρονικό κλείστρο CMOS
Ταχύτητα κλείστρου 1/2000 – 1 δευτ., 4 δευτ. (Η ρύθμιση «Επιλέξτε ένα στυλ» έχει οριστεί σε «Για πυροτεχνήματα»)
Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης 10 δευτ., ανίχνευση χαμόγελου
Διάφραγμα Επιλογή ηλεκτρονικά ελεγχόμενου φίλτρου ουδέτερης πυκνότητας (ND) (-2 AV)
Εύρος διαφράγματος 2 βήματα (f/3,3 και f/6,6 [W])
Ενσωματωμένο φλας Ναι
Εμβέλεια φλας (περίπου) [W]: 0,3 – 3,1 m (1 – 10 ft) [T]: 0,6 – 1,7 m (2 ft – 5 ft 6 in.)
Έλεγχος φλας Αυτόματο φλας TTL με προκαταρκτική λάμψη φλας
USB Επαφή micro-USB, Hi-Speed USB. Μην χρησιμοποιείτε άλλο καλώδιο USB πέρα από το UC-E21 για την επαφή micro-USB. Υποστηρίζει απευθείας εκτύπωση (PictBridge)
Έξοδος HDMI Micro υποδοχή HDMI (τύπος D)
Αδιάβροχη Προστασία κατά τα πρότυπα JIS/IEC αντίστοιχη κατηγορίας 8 (IPX8) (υπό τις συνθήκες της δικής μας δοκιμής), δυνατότητα υποβρυχίων λήψεων σε βάθος έως 10 m (33 ft) για 60 λεπτά
Ανθεκτική στη σκόνη Προστασία κατά τα πρότυπα JIS/IEC αντίστοιχη κατηγορίας 6 (IP6X) (υπό τις συνθήκες της δικής μας δοκιμής)
Αντικραδασμική1 Πέρασε με επιτυχία τη δοκιμή υπό τις συνθήκες της δικής μας δοκιμής συμβατές με το πρότυπο MILSTD 810F Method 516.5-Shock
Υποστηριζόμενες γλώσσες Αγγλικά, Αραβικά, Βεγγαλικά, Βιετναμικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινεζικά (απλοποιημένα και παραδοσιακά), Κορεατικά, Μαραθικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Ευρώπης και Βραζιλίας), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Ταμιλικά, Τελουγκουϊκά, Τουρκικά, Τσεχικά, Φινλανδικά, Χίντι
Πηγές τροφοδοσίας Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL19 (περιλαμβάνεται), μετασχηματιστής ρεύματος EH-62G (διατίθεται ξεχωριστά)
Χρόνος φόρτισης Περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά (όταν χρησιμοποιείτε τον μετασχηματιστή φόρτισης μπαταρίας EH-71P και δεν απομένει φόρτιση)
Διάρκεια ζωής μπαταρίας2 Περίπου 220 λήψεις με χρήση μπαταριών EN-EL19
Πραγματική διάρκεια ζωής μπαταρίας για εγγραφή video3 Περίπου 1 ώρα και 25 λεπτά με χρήση μπαταριών EN-EL19
Υποδοχή τριπόδου 1/4 (ISO 1222)
Διαστάσεις (Π x Y x Β) Περίπου 109,5 x 67,0 x 37,6 mm (4,4 x 2,7 x 1,5 in.) (χωρίς τα προεξέχοντα μέρη)
Βάρος Περίπου 180 g (6,3 oz) (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)
Συνθήκες λειτουργίας - Θερμοκρασία -10°C – +40°C (14°F – 104°F) (για επίγεια χρήση), 0°C – 40°C (32°F – 104°F) (για υποβρύχια χρήση)
Συνθήκες λειτουργίας - Υγρασία 85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)
Παρεχόμενα εξαρτήματα Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL19, μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-71P 4, καλώδιο USB UC-E21, λουράκι φωτογραφικής μηχανής 5, βούρτσα 6
  1. Το προϊόν υποβλήθηκε σε πτώση από ύψος 1,5 m (5 ft) σε ξύλινη επιφάνεια πάχους 5 cm (2 in.) (η δοκιμή δεν εξετάζει αλλαγές στην εμφάνιση, όπως ξεφλούδισμα του χρώματος και παραμόρφωση του τμήματος προστασίας από πτώσεις, ούτε την αδιάβροχη απόδοση). Οι δοκιμές αυτές δεν εγγυώνται ότι η φωτογραφική μηχανή δεν θα παρουσιάσει βλάβες ή προβλήματα.
  2. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης, όπως το μεσοδιάστημα μεταξύ των λήψεων ή τη χρονική διάρκεια προβολής των μενού και των φωτογραφιών.
  3. Τα μεμονωμένα αρχεία video δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 4 GB σε μέγεθος ή τα 29 λεπτά σε διάρκεια. Εάν η θερμοκρασία της φωτογραφικής μηχανής ανέβει, η εγγραφή video ενδέχεται να διακοπεί πριν από τη συμπλήρωση των παραπάνω ορίων.
  4. Περιλαμβάνεται προσαρμογέας βύσματος, εάν η αγορά της φωτογραφικής μηχανής πραγματοποιήθηκε σε χώρα ή περιοχή όπου απαιτείται προσαρμογέας βύσματος. Το σχήμα του προσαρμογέα βύσματος ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή της αγοράς.
  5. Μην κουνάτε τη φωτογραφική μηχανή από το λουράκι. Η φωτογραφική μηχανή ενδέχεται να χτυπήσει αντικείμενα ή άλλα άτομα και να προκληθεί είτε τραυματισμός είτε ζημιά στη φωτογραφική μηχανή.
  6. Η βούρτσα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αδιάβροχου περιβλήματος.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρειάζεστε βοήθεια; 210 52 47 000

NIKON D7200 KIT 18-105MM VR + ΤΣΑΝΤΑ NIKON

olympus-TG-Tracker-right olympus-TG870-slideshow olympus-TG4-Slideshow

 

CAME-TV OPTIMUS 3-AXIS CAMERA GIMBAL ΜΕ ENCODERS

 

 

USED DSLR, COMPACT, MIRRORLESS, FLSH, LENSES

 

 

USED Vintage SLR (με Film)

 

 

Αναζήτηση Αποστολής 

Γενική Ταχυδρομική - Αναζήτηση Αποστολής

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.