Nikon coolpix AW130 Black (VNA840K002)

PDFΕκτύπωσηEmail
Eγγύηση Aντιπροσωπείας - αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή, Στεγανότητα σε βάθος 30 m, Υποστήριξη NFC και συνδεσιμότητα Wi-Fi, CMOS 16 MP, Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x, GPS και GLONASS, Video FullHD, Οθόνη OLED 7,5 cm 921k-dot

Τιμή πώλησης: 299,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
nikon-coolpix-AW130-stavrinakis-aa-digitalphoto-black-2
nikon-coolpix-AW130-stavrinakis-aa-digitalphoto-black-3
nikon-coolpix-AW130-stavrinakis-aa-digitalphoto-black-4
nikon-coolpix-AW130-stavrinakis-aa-digitalphoto-black-5
Περιγραφή

Μήπως ο δραστήριος τρόπος ζωής σας απαιτεί μια ανθεκτική φωτογραφική μηχανή παντός καιρού; Η COOLPIX AW130 με 16 megapixel μπορεί να σας ακολουθήσει σε βάθος έως 30 m (αυτή η προδιαγραφή ισοδυναμεί με το πιστοποιητικό Advanced Open Water), αντέχει σε πτώσεις από ύψος έως και 2 m, είναι ανθεκτική στη σκόνη και σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10°C. Κοινοποιήστε τις φωτογραφίες σας στη στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή¹ – χάρη στην υποστήριξη NFC¹ και την ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi², ενώ το GPS, το GLONASS και ο Παγκόσμιος χάρτης καταγράφουν όλη τη δράση.

Τραβήξτε εκπληκτικές υποβρύχιες λήψεις με τον φωτεινό φακό NIKKOR και το οπτικό zoom 5x, το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x³. Η απόσβεση κραδασμών υψηλής απόδοσης ελαχιστοποιεί το θάμπωμα, για σταθερά video Full HD.

Η COOLPIX AW130 ταιριάζει απόλυτα στον δραστήριο τρόπο ζωής σας – είτε στο σπίτι είτε στην άγρια φύση!

¹ Η δυνατότητα Near Field Communication (NFC) λειτουργεί με συμβατά smartphone και tablet Android™ (Android 4.0 ή μεταγενέστερο). Πριν από τη χρήση απαιτείται εγκατάσταση της εφαρμογής «Wireless Mobile Utility» της Nikon και ρύθμιση της μεταφοράς εικόνας.
² Απαιτείται εγκατάσταση της εφαρμογής «Wireless Mobile Utility» της Nikon (συμβατή με iOS και Android™) στην έξυπνη συσκευή.
³ Η λειτουργία Dynamic Fine Zoom μπορεί να επιτύχει 2x μεγαλύτερο zoom σε σχέση με το μέγιστο εύρος οπτικού zoom τηλεφακού, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ανάλυση εικόνας.

Στεγανότητα σε βάθος 30 m

Αυτή η φωτογραφική μηχανή έχει προδιαγραφές που ισοδυναμούν με το πιστοποιητικό Open Water diving – σε βάθος έως 30 m – χωρίς να απαιτείται η χρήση προστατευτικής θήκης. Χρησιμοποιήστε την ίδια φωτογραφική μηχανή στη στεριά και κάτω από το νερό!

Ιδανική για περιπέτειες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή σε ακραίες συνθήκες: αντέχει στις πτώσεις από ύψος έως 2 m, είναι ανθεκτική στη σκόνη και σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10°C. Δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία για λήψη, όπου κι αν σας οδηγήσει η περιπέτεια.

Υποστήριξη NFC και συνδεσιμότητα Wi-Fi

Ενώ ταξιδεύετε, μπορείτε να κοινοποιήσετε τις φωτογραφίες και τα video σας σε μια έξυπνη συσκευή με δυνατότητα NFC¹ απλά ακουμπώντας τη φωτογραφική σας μηχανή, ή να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Wi-Fi² για άμεση κοινοποίηση.

Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x

Ο φωτεινός ευρυγώνιος φακός 24 mm f/2,8 είναι ιδανικός για υποβρύχιες λήψεις ή λήψεις νυκτερινών τοπίων, ενώ το οπτικό zoom 5x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 10x³, κάνει τις κοντινές λήψεις παιχνιδάκι.

Ενσωματωμένη υποστήριξη GPS και GLONASS

Η τοποθεσία λήψης μπορεί να καταγραφεί στις φωτογραφίες σας γρηγορότερα, με δεδομένα γεωγραφικού μήκους και πλάτους μεγαλύτερης ακρίβειας, χάρη στα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης GPS και GLONASS.

Αισθητήρας εικόνας CMOS 16 MP με οπίσθιο φωτισμό

Ο ευαίσθητος αισθητήρας εικόνας 16 megapixel προσφέρει άριστη απόδοση και πεντακάθαρες εικόνες με χαμηλό θόρυβο, ακόμη κι όταν οι λήψεις πραγματοποιούνται κάτω από το νερό ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

VR (απόσβεση κραδασμών) υψηλής απόδοσης: Το VR μετατόπισης φακού σε συνδυασμό με το Ηλεκτρονικό VR αντισταθμίζουν το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, στις σκηνές με δράση ή κατά το ζουμάρισμα, εξασφαλίζοντας φωτογραφίες μεγαλύτερης ευκρίνειας.

Video χρονικής υστέρησης: δημιουργήστε εντυπωσιακά video χρονικής υστέρησης 10 δευτερολέπτων, απλά επιλέγοντας μια σκηνή λήψης. Η φωτογραφική μηχανή θα δημιουργήσει αυτόματα ένα video χρονικών μεταβάσεων χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τον περιοδικό χρονοδιακόπτη.

Οθόνη OLED 7,5 cm/3,0 in. 921k-dot:καδράρετε τις λήψεις σας καθαρά και εύκολα στη μεγάλη, φωτεινή οθόνη που χαρίζει κορυφαία ορατότητα είτε φωτογραφίζετε κάτω από το άμεσο ηλιακό φως είτε κάτω από το νερό, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Λειτουργία καταγραφής: εάν θέλετε να καταγράφετε τις κινήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία καταγραφής για να καταγράψετε τη διαδρομή σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μεσοδιάστημα καταγραφής ανάλογα με το επίπεδο παρακολούθησης που θέλετε να επιτύχετε.

Video Full HD: απολαύστε όμορφα, ομαλά video full HD (1080/60i) με στερεοφωνικό ήχο και ελάχιστο θάμπωμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε την καταγραφή απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού και να χρησιμοποιήσετε τις Επιλογές video για να αφαιρέσετε τυχόν ανεπιθύμητα πλάνα κατά την αναπαραγωγή.

Μετρητής ύψους και βάθους: ένας αισθητήρας πίεσης σάς επιτρέπει να βλέπετε στην οθόνη το υψόμετρο ή το βάθος στο οποίο βρίσκεστε ενώ πραγματοποιείτε λήψη. Οι τιμές αυτές μπορούν επίσης να τυπωθούν στις φωτογραφίες σας. Υπάρχει δυνατότητα καταγραφής του υψόμετρου ή του βάθους σε τακτά μεσοδιαστήματα και η αναπαράσταση των τιμών σε γράφημα.

Ενσωματωμένος παγκόσμιος χάρτης:αποθηκεύστε έως 30 τοποθεσίες λήψης και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές εύκολα, με το ειδικό κουμπί χάρτη. Μεγεθύνετε και σμικρύνετε τους χάρτες κουνώντας τη φωτογραφική μηχανή και πραγματοποιήστε κύλιση σε αυτούς, γέρνοντας τη φωτογραφική μηχανή.

Σημεία ενδιαφέροντος (POI): η λειτουργία POI καταγράφει την τοποθεσία των φωτογραφιών και των video σας και την αντιστοιχίζει σε περίπου 1,7 εκατομμύρια σημείων ενδιαφέροντος, ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι βρίσκεται τριγύρω.

AF εύρεσης στόχου: Η καθαρή εστίαση στο θέμα σας είναι παιχνιδάκι – ακόμα και κάτω από το νερό ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού – χάρη στην AF υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας που εντοπίζει το κεντρικό θέμα και εστιάζει αυτόματα.

Ηλεκτρονική πυξίδα: μια ενσωματωμένη πυξίδα με 16 κύρια σημεία αναλαμβάνει να σας δείξει το δρόμο. Μπορείτε να την δείτε ενώ πραγματοποιείτε λήψη, αλλά και μέσω της προβολής χάρτη.

Κουμπί απόκρισης ελέγχου δράσης: Το κουμπί δράσης διευκολύνει τη λήψη όταν βρίσκεστε κάτω από το νερό, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή όταν φοράτε χοντρά γάντια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χειρίζεστε βασικές ρυθμίσεις κουνώντας τη φωτογραφική μηχανή πάνω-κάτω ή εμπρός-πίσω.

Λειτουργία έξυπνου πορτραίτου: τραβήξτε τέλεια πορτραίτα, με μια γκάμα εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια της λήψης – από τον Έλεγχο κλειστών ματιών και τον Χρονοδιακόπτη χαμόγελου έως την Απαλότητα δέρματος και την Ένταση.

Show σύντομων βίντεο: εκφράστε τη δημιουργικότητά σας φτιάχνοντας τα δικά σας mini video, με τη λειτουργία Show σύντομων βίντεο η οποία συνδυάζει αυτόματα έναν αριθμό αρχείων video που έχουν εγγραφεί σε σταθερό μήκος και δημιουργεί ένα video 30 δευτερολέπτων.

Μεγάλη γκάμα λειτουργιών επεξεργασίας: επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας ενώ πραγματοποιείτε λήψη, επιλέγοντας μεταξύ 8 ειδικών εφέ όπως η Ένταση για κορεσμένο χρώμα, ή 8 γρήγορων εφέ όπως το Πορτραίτο, κάνοντας το θέμα σας να ξεχωρίζει έγχρωμο σε ασπρόμαυρο φόντο.

Λειτουργίες σκηνής: αφήστε τη φωτογραφική μηχανή σας να σας προτείνει τις καλύτερες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σκηνής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σκηνή που ταιριάζει περισσότερο στις συνθήκες λήψης και όλες οι ρυθμίσεις θα βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με την επιλογή σας.

EXPEED C2: το γρήγορο και ισχυρό σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Nikon εξασφαλίζει πάντα μοναδική ποιότητα εικόνας, προσφέροντας λειτουργία υψηλής ταχύτητας και απόδοση υψηλής ευαισθησίας.

NIKON IMAGE SPACE: απολαύστε 20 GB δωρεάν χώρου online αποθήκευσης στο cloud χάρη στην αποκλειστική τοποθεσία της Nikon για αποθήκευση και κοινή χρήση φωτογραφιών, το NIKON IMAGE SPACE, που προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους χρήστες φωτογραφικών μηχανών Nikon! Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση www.nikonimagespace.com.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρειάζεστε βοήθεια; 210 52 47 000

NIKON D7200 KIT 18-105MM VR + ΤΣΑΝΤΑ NIKON

olympus-TG-Tracker-right olympus-TG870-slideshow olympus-TG4-Slideshow

 

CAME-TV OPTIMUS 3-AXIS CAMERA GIMBAL ΜΕ ENCODERS

 

 

USED DSLR, COMPACT, MIRRORLESS, FLSH, LENSES

 

 

USED Vintage SLR (με Film)

 

 

Αναζήτηση Αποστολής 

Γενική Ταχυδρομική - Αναζήτηση Αποστολής

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.