Πίσω στο: Compact

Sony DSC-RX100

PDFΕκτύπωσηEmail
Εγγύηση Sony Hellas 1 χρόνο . Εξελιγμένη Cyber-shot™ με μεγάλο αισθητήρα και φωτεινό φακό υψηλής ποιότητας. Αισθητήρας Exmor CMOS τύπου 1.0 με 20,2 megapixel, φακός F1.8, οπτικό ζουμ 3,6x, Full HD 50p, οθόνη LCD 7,5 cm (3")
DSC-RX100

Τιμή πώλησης: 329,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
DSC-RX100 - Εγγύηση Sony Hellas
DSC-RX100 - Εγγύηση Sony Hellas
DSC-RX100 - Εγγύηση Sony Hellas
DSC-RX100 - Εγγύηση Sony Hellas
DSC-RX100 - Εγγύηση Sony Hellas
Περιγραφή

 

Πολύ περισσότερη λεπτομέρεια

Σημασία έχει ο αισθητήρας - κι όσο μεγαλύτερος, τόσο καλύτερα. Με μέγεθος περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερο σε σχέση με πολλές συμβατικές φωτογραφικές μηχανές, ο ολοκαίνουργιος Exmor CMOS τύπου 1.0 διαθέτει 20,2 ενεργά megapixel, αποτυπώνοντας εικόνες με πολλή λεπτομέρεια και χαμηλό θόρυβο.

Ο έλεγχος είναι πάντα στα χέρια σας

Απολαύστε την ελευθερία να τελειοποιείτε τις φωτογραφίες σας, με πλήρη έλεγχο στις λειτουργίες αυτόματης και χειροκίνητης έκθεσης. Ο ευέλικτος δακτύλιος ελέγχου που αγκαλιάζει τον φακό σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε εύκολα την έκθεση, το ζουμ, τα εφέ εικόνας και πολλές ακόμη λειτουργίες, με την άκρη των δαχτύλων σας.

Δυνατότητες

Περισσότερα : http://www.sony.gr/product/dsc-r-series/dsc-rx100

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.