Πίσω στο: Mirrorless

Sony A7 Body (ILCE-7) Custom Kit με Sony FE 50mm f/1.8 (SEL50F18F) (100€ CASHBACK)

PDFΕκτύπωσηEmail
Εγγύηση Sony Hellas - πλήρες καρέ. πρωτοποριακό μέγεθος. Αισθητήρας Exmor® CMOS πλήρους καρέ 24,3 MP, επεξεργαστής BIONZ X, γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση, εικονοσκόπιο OLED

Τιμή πώλησης: 899,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
sony-A7-kit-SEL-FE-50mm-f1.8-stavrinakis-aa-digitalphoto.gr-1
sony-A7-kit-SEL-FE-50mm-f1.8-stavrinakis-aa-digitalphoto.gr-2
sony-A7-kit-SEL-FE-50mm-f1.8-stavrinakis-aa-digitalphoto.gr-3
sony-A7-kit-SEL-FE-50mm-f1.8-stavrinakis-aa-digitalphoto.gr-4
Περιγραφή

Custom kit με Sony FE 50mm f/1.8

Γνωρίστε την ισχύ του πλήρους καρέ

Αλλάξτε φακούς. Αποτυπώστε κορυφαία επαγγελματική ποιότητα με 24,3 MP. Αντιδράστε με ταχύτητα και ακρίβεια, χάρη στη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση και το εικονοσκόπιο OLED υψηλής ανάλυσης. Κάντε πραγματικότητα το δημιουργικό σας όραμα παντού, με τη μικρότερη μηχανή εναλλάξιμων φακών και πλήρους καρέ 35mm στον κόσμο.

Αποτυπώστε εκπληκτική ποιότητα εικόνας 24,3 MP

Με τον αισθητήρα Exmor® CMOS πλήρους καρέ 35 mm 24,3 MP, μπορείτε να εκφράσετε πραγματικά τη δημιουργικότητά σας. Τραβήξτε πανέμορφα εφέ αποεστίασης. Αποτυπώστε απίστευτα ρεαλιστική λεπτομέρεια, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Ζωντανέψτε κάθε σκιά και απόχρωση, με το μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100 έως 25600.

Γρήγορη λεπτομέρεια, λιγότερος θόρυβος

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν πραγματικά τη διαφορά στη φωτογραφία. Η προηγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνας BIONZ X υψηλής ταχύτητας διασφαλίζει ότι κάθε όψη της σκηνής αναπαράγεται πιστά, ακόμη και όταν τραβάτε λήψεις με μεγάλη εστίαση και με υψηλό αριθμό pixel.

Αποτυπώστε τη σκηνή στη στιγμή

Με τη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση, εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον αισθητήρα πλήρους καρέ. Κλειδώστε γρήγορα στο θέμα σας. Αποτυπώστε μια συνεχή ακολουθία εικόνων στα 5fps. Σε συνδυασμό με το εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™, μπορείτε να κάνετε μια ακριβή προεπισκόπηση της λήψης, σε υψηλή ανάλυση και αντίθεση.

Σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση παντού

Τώρα μπορείτε να ταξιδεύετε με μικρό βάρος, αλλά να ξεπερνάτε την απόδοση μηχανών με το διπλάσιο μέγεθος. Με τα προσαρμόσιμα κουμπιά και το έξυπνο περιστροφικό χειριστήριο μπορείτε να τελειοποιείτε τις ρυθμίσεις με μεγάλη ευκολία. Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή, με στεγανοποιήσεις για προστασία από σκόνη και υγρασία, καθώς και στο σταθερό κράτημα, είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αποστολή.

Άμεση κοινή χρήση μέσω Wi-Fi® και NFC

Πηγαίνετε όπου θέλετε, μοιραστείτε τα αποτελέσματα όποτε θέλετε. Απλώς ακουμπήστε τη μηχανή σε ένα smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC, για να ενεργοποιήσετε εφαρμογές ή να μοιραστείτε φωτογραφίες ή ταινίες, χωρίς επιπλέον καλώδια ή περίπλοκες συνδέσεις.** Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο Wi-Fi®*** για να τα ανεβάσετε σε κοινωνικά δίκτυα ή για να συνδεθείτε σε υπολογιστή, τηλεόραση και άλλες συσκευές.

Φωτογραφίες 4K Ultra HD και ταινίες Full HD

Ένας κόσμος απίστευτης λεπτομέρειας ανοίγεται μπροστά σας χάρη στην υψηλή ποιότητα εικόνας και την ισχύ αποεστίασης του αισθητήρα πλήρους καρέ. Δείτε τις φωτογραφίες σας στη μεγάλη οθόνη 4K Ultra HD της τηλεόρασης. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαγγελματικές δυνατότητες δημιουργίας ταινιών της μηχανής για να τραβήξετε λεπτομερείς ταινίες Full HD σε 60p - ή και στα 24p για να πετύχετε την αίσθηση κλασικών ταινιών.

Χαρακτηριστικά ILCE-7

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.